Werken bij Knijn

Medewerker Bediening

Als Medewerker Bediening ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle restaurant-, banqueting- en barwerkzaamheden bij Knijn. Samen met een gezellig team met enthousiaste collega’s ben je veel met gasten bezig.

Knijn Bowling en Knijn Restaurant

Knijn Bowling en Restaurant is een familiebedrijf en al 47 jaar lang het grootste gezelligste bowlingcentrum van Amsterdam.  Van personeels- tot familiefeesten, mensen die een uurtje komen bowlen of de hele avond blijven, je vindt het allemaal bij ons. Vijf keer per jaar hebben wij onze eigen clubavond Club Knijn dat georganiseerd wordt door een professioneel team.

Wie zijn op zoek naar flexibel inzetbare medewerkers voor zowel de bowling als de restaurants

Dus, ben jij een gedreven, enthousiaste horeca professional die zich op zijn plek voelt in een dynamische omgeving? Ben jij een harde werker en heb je oog voor detail, een positieve houding en ben je een echte teamplayer? Luister je naar de wensen en biedt je ze alternatieven als dit nodig is? Heb je als doel om optimale service te verlenen aan de gasten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

SOLLICITEER NU

 

 

Opleiding en werkervaring

· Horeca ervaring is vereist.

Overige vereisten

· Bereid zijn om op onregelmatige werktijden te werken, ook de avonden en weekenden.

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

· Verrichten van voorbereidende werkzaamhe­den zoals; bijvullen dranken, pole­ren, het klaarzetten van glazen en het opmaken van het restaurant.

· Het ontvangen en begeleiden van gasten, opnemen van bestellingen, geven van toelichting op de kaart en vriendelijkheid & gastvrijheid.

· Attent zijn op de wensen van gasten en op naleving van de gestelde regels over werk- en presentatiemethoden.

· Doorgeven van bestellingen aan de keuken en serveren van gerechten en dranken.

· Opmaken van de rekening en afrekenen met de gasten.